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I will take others and will put then here when I have time.
Everything is good in the school, we started what they call Second Semester and now we have new subjects. I'm doing Ballgames, Parkour (realy funny, but I'll probably get some bruises) and Tumbling again (still have to try back somersault).
The weather is geting colder (as we expected) and the days are much shorter then they used to be (the sun is really lazy here).
We are in the International Week, today we had the morning assembly about Estonia, Island and Latvija and tomorow we are going to talk about Brasil. We will also have the international Buffet tomorow, I gave then the recepies for Feijoada, Couve and Farofa, lets see what the kitchen can do. I'm really looking forward, I'm going to eat until death!!!
That's it for now, its lunch time now and I'm hungry.
See you all.
7 comentários:
ë isso aí Marcelao, to orgulhoso de ti rapaz... E de lembrar q teu ingles comecou naquelas aulas la na escola de aplicaçao e veja só como está hoje, rs...
Vc esta com msn ou skype?
abraco e aproveita por ai...
É Valériumm, na verdade o meu ingles começou BEEEEEMMMM antes, quando eu ainda estava na escola, mas as aulas da FE ajudaram também. To com o skype. marcelo.paulino.souza
Abraço.
De buk is on de téibou!!! Well done, well done, Marcelo!!! Flimpsidoy!!! Beijos!!!
E como saiu a feijoada?
A feijoada tava uma porcaria!! mas isso eu ja esperava...
Ai que saudade da comida com sabor...
Hahahaha!!! Eu te entendo... Quando fiz intercâmbio, até tentei ensinar como se faz brigadeiro, mas saiu algo mole, marrom, com gosto de nada com nada. De repente, dá pra ensinar uma caipirinha, talvez adaptada... Ou melhor ficar com o que eles já tem de bom aí...?
Beijos!!!!
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